Ruitenboer in de eerste week van maart 2021: 

Het grootste bridgetoernooi ter wereld!

Het Ruitenboertoernooi is al jarenlang het grootste bridgetoernooi ter wereld. In 2021 gaan we online spelen en we hopen dat jouw club ook meedoet. Dus kom erbij en overtuig je club dat je dit evenement als lid van de BridgeBond toch echt niet kunt missen. Om het extra aantrekkelijk te maken hebben we de kosten om deel te nemen verlaagd.

Voor wie?

Het Ruitenboertoernooi is voor iedereen met een Stepaccount die het leuk vindt om mee te doen aan een gezellig toernooi.

Ruitenboer wordt gespeeld op een speelmoment van je club in de eigen clubkamer op StepBridge en krijgt wat feestelijks door de prijzen die we ter beschikking stellen. Ook de beschrijvingen van de gespeelde spellen zijn een bijzonder extraatje van het toernooi. En het is natuurlijk extra bijzonder dat alle andere clubs op hetzelfde moment dezelfde spellen spelen.

Speelt je eigen club niet via StepBridge of wil je extra kans maken? Iedere middag in de Ruitenboerweek om 14.00 uur en iedere avond om 20.00 uur worden door StepBridge extra voorrondes georganiseerd voor spelers met Stepniveau 1-25 waar je (óók met een zgn. NBB-gastlidmaatschap) aan mee kunt doen. Deelname aan zo’n voorronde kost 35 deelnamepunten per speler, de speler betaalt dan zelf deze kosten. Lees hier hoe je vooraf deelnamepunten kunt kopen.

Halve finale en finale

Je kunt ervoor kiezen om alleen aan de voorronde mee te doen maar je kunt je ook plaatsen voor een van de halve finales op zondag 28 maart. Die worden ook op StepBridge gespeeld, de finale is op zondag 18 april, ook op StepBridge. Deelname aan halve finale en finale is gratis, ook daar zijn er weer prijzen.

Aan de voorronde in de clubkamer mag iedereen meedoen, voor de door StepBridge georganiseerde voorronde is er de beperking dat je speelniveau op Step niet hoger mag zijn dan 25. Omdat het een recreatief toernooi is, zijn er voor de vervolgrondes voor iedereen nog aanvullende regels m.b.t. de speelsterkte, kijk daarvoor hier.

Hoe?

Wij leveren de spelverdelingen, de prijzen en de uitleg bij de spellen. De voorronde kan door de club op eigen manier in de clubkamer op StepBridge worden gespeeld.
Je kunt ook meedoen aan één van de voorrondes van StepBridge (voor spelers met maximaal Stepniveau 25).

 

BC Bronsbeek doet mee op dinsdagmiddag 2 maart a.s.