Wild- en wijndrive 11 december 

De inschrijvingen kwamen wat aarzelend op gang, maar uiteindelijk zitten we toch met 92 mensen te bridgen, en na afloop met 60 mensen te eten.

Drie lijnen hebben we 14, 14 en 18 paren. De sfeer is erg gemoedelijk. De kerststemming zit er van meet af aan in. Soms wat rare, soms wat slome, soms wat moeilijke spellen.

Ook hier en daar een slemmetje. Zoals deze (34 punten samen moet genoeg zijn, toch? 😊):

Deze wordt alleen door broer en zus Hamers geboden:

Opmerkelijk is de deelname van de 11 -jarige Karlijn Visser die met haar oma, Lydie Gremmen, verdienstelijk 6e wordt in de C- lijn.

         (jong -11- en oud -97- bijeen)

Sacha van de Crommert & Luck Vrancken winnen de C- lijn met 63,44% . Van harte gefeliciteerd! Miek Creuwels & José Lemmens (61,74%) worden hier tweede en Annie Cuijpers & Ada Loman derde (57,83%.

De B- lijn wordt gewonnen door Hester Smeets & Dolly Degenkamp met 61,25%. Proficiat! De tweede plaats is voor Tine Vranken & Karin Krawiec (58,12%). Ria & Martin Diekema scoren 54,61% en worden daarmee derde.

In de A- lijn gaan onze eigen clubleden dit jaar met de eer strijken. Fred Ermers & John Erven pakken de eerste plaats met 63,30%. Hulde! De tweede plek is voor Wim Satijn & Frans Ausems (60,92%) en de derde voor Ineke Ketelaar & Hub Duisings.

De totale uitslag:

Kijk voor alle details op de Uitslagensite.

Onder de welluidende klanken van Paula & Wim Halmans genieten we nog wat uurtjes na in de foyer. 60 mensen, bridgers en "aanhang",  laten zich het wildbuffet smaken en maken een dansje.