Donderdag 9 juni

Het is kermis op het plein en dus geen parkeerplaats te vinden. Toch kunnen we mooi op tijd beginnen. 13 paren, en dus een stilzit, in de A- lijn. 16 paren in de B en 12 in de C-lijn. De feeststemming van beneden slaat een beetje over op de zaal, bij het zien van al die mooie spellen.

Maar liefst 4 slems zitten erin. Op spel 3 meteen al (groot) slem. In de A- lijn 4 keer 6 geboden. In de B- lijn ook twee keer:

Ook in de C- lijn weten Zef Mengelers & Theo Tilmans een slem te vinden:

In de A-lijn wordt behalve op spel 11 ook deze nog geboden, op spel 22, door Trudy en Paul Ferwerda:

Als de kruitdampen zijn opgetrokken, komen in de A- lijn Frans Ausems & Wim Satijn, met 60%, als winnaars uit de bus. De tweede plaats is voor Trudy & Paul Ferwerda met 57% en de derde voor Freek Groenewegen & Hans Frohn (56,50%).

In de B- lijn zegevieren, opnieuw, Francie Gerrits & Rietje Zenden met 57,44%. Riet Höppener & Irene Weinberg worden tweede met 55,65% en Wil Godderij & Ger Vrouenraets derde (53,57%).

Jan van Kessel & Dick Pol winnen, eveneens opnieuw, de C- lijn. Met 63,17% eindigen ze net voor Ans & Dré Adams, die, met 62,17% tweede worden. De derde plek, met eveneens een mooi gemiddelde (61,67%) is voor Theo Tilmans & Zef Mengelers.

De totale uitslag:

Alle details zijn weer terug te vinden op de Uitslagensite.