Donderdag 20 mei

 

We kijken er reikhalzend naar uit om elkaar weer in levende lijve te mogen ontmoeten. Lang kan het toch niet meer duren.......?        Via Stepbridge blijft het behelpen. We lijken het een beetje zat. Is het dát of is het het Songfestival, dat ons parten speelt, of komt het misschien omdat de terrassen tot 20.00 uur open mogen blijven? Feit is, dat de deelname vooral onder de A- spelers tegenvalt vanavond. Door tijdig " reshuffelen " (geen degradatie en één extra promotie) komen we uit op een A-lijn van 12 en een B- lijn van 13 paren. Helaas een stilzit in de B dus.

 

Op spel  4 en 10 zit er slem in, maar deze worden niet geboden. Op spel 15 komen Enny Bellen & Rob van Wel als enigen in 6:

Spel 18 zit vreselijk, soms heb je dat te laat in de gaten:

Heel wat paren proberen het op spel 22 :

Ellis Leon & Theo Echternach winnen in de B- lijn. Harry Zuidervaart & Jan van den Brand worden tweede. De derde plaats is hier voor Simon Keulen & Theo Busser.

In de A- lijn gaat de overwinning naar Rob van Wel & Enny Bellen. Anneke de Boer & Henriëtte Pagen pakken de tweede plek. Daarna volgen 3 promovendi: Anita & Jack van der Vorst worden samen met Astrid Brouwers & Wil Godderij heel verdienstelijk derde. Vijfde wordt het extra gepromoveerde paar Lex Romein & Ger Vrouenraets. 

De einduitslag (klik op een naam voor alle details):

Alle uitslagen van de donderdagen van mei vind je hier