Donderdag 19 augustus

De 8e avond van de zomeravondcompetitie is het. Martin, die normaal de zaal klaarzet heeft vakantie, maar op donderdagavond bridgen mét de tussenwand erin, is niet erg plezierig. Gelukkig is hij bereid nog even te komen en is alles nog op tijd gefikst.

Drie lijnen met 14 paren hebben we. Het begint erop te lijken... Op spel 4 groot slem:

In de A- lijn wordt slechts 6 geboden. In de B- lijn komen Wil Godderij & Ger Vrouenraets in 7 SA (mooi mooi) en in de C- lijn zijn het Roelie & Nel die op hun allerlaatste spel eveneens uithalen naar 7 SA!

Op spel 15 zit er 6♠ in:

Ook op spel 24 valt nog een slem te scoren:

Lieke Hamers (de zus van) & Francie Gerrits worden met een monsterscore van 73,02% eerste in de B- lijn en nemen de rosé mee naar huis. Proficiat! Theo Busser & John Erven worden hier tweede met 60,87% en Irene Weinberg & Riet Höppener (ons nieuwste lid) derde met 57,90%. 

De C- lijn wordt, met 65,97%, gewonnen door Ans & Dré Adams (die vanavond geleerd heeft, dat je ook met de hele avond passen, kampioen kan worden. Jan van Kessel & Simon Keulen nemen de tweede plaats in met 63,54% en de derde plek is voor Mia Franssen & Jos Kerens (61,81%).

In de A- lijn gaan Frans Ausems & Wim Satijn met de hoogste eer strijken (62,15%). Fred Ermers & Jo Frehen worden tweede (60,76%) en Anneke de Boer & Hub Duisings derde (57,64%).

 De gehele uitslag:

Alle details zijn weer te vinden op de Uitslagensite van de NBB. Daar vind je ook de tussenstand van de Zomeravondcompetitie.

De tussenstand van de Casanovacup vind je hier.

Volgende week is de laatste avond van de zomeravondcompetitie en dus de laatste kans om nog wat aan de stand te doen.