Donderdag 18 augustus 2022

Het is onze achtste zomeravond. Volgende week is de laatste sessie van de zomercompetitie. De week erop is de jaarvergadering. Dan wordt de indeling van iedereen weer terug geschakeld naar "normaal" d.w.z. naar de eindstand van de Voorjaars - competitie.  Zij, die zich in de zomer omhooggewerkt hebben, zullen dat met lede ogen aanzien. Zij die er deze zomer niks van gebakken hebben en gedegradeerd zijn, opgelucht ademhalen.

Slem zit er niet in vanavond. Geprobeerd wordt het nog wel:

Een aardig gevecht om wie er spelen mag:

OW kunnen 4♠ maken, NZ 3♥.

Ook spel 2 ziet er spectaculair uit:

De wijn gaat vanavond naar Niek van Haaren & Rud van Es. Zij scoren met 64,88% het hoogste percentage van de avond en winnen daarmee de B- lijn. Proficiat! Harry Bos & Piet Franssen worden hier tweede met 62,50% en José Leers & Ron van den Bergh derde (58,04%).

De C- lijn wordt gewonnen door Harry Zuidervaart & Jan van den Brand met 62,78%. Tiny Leers & Eddy Kersemakers scoren 62,22% en worden daarmee tweede. De derde plaats is voor Karin Krawiec & Tine Vranken (58,94%).

In de A- lijn heeft een correctie plaatsgevonden op de uitslag, waardoor deze enigszins afwijkt van die van gisteravond. Fred Ermers & Wiet Thijssen winnen hier (57,47%). Frans Ausems & Wim Satijn worden tweede (57,22%) en Karin Goevaers & Rim Hamers derde (55,83%).

De totale uitslag:

Alle details staan weer op de Uitslagensite.