Donderdag 15 april

Vanavond proberen we iets nieuws uit. Sinds kort kunnen we op Stepbridge in lijnen spelen. Of daar veel behoefte aan is, is niet erg duidelijk. Je zou er op deze wijze wél iets meer competitie in kunnen brengen, door ook promotie en degradatie toe te passen. Vanwege het beperkte aantal deelnemers is (op donderdag) maximaal 2 lijnen haalbaar. Vanavond kijken we hoe het de deelnemers bevalt en of het organisatorisch te behappen is. Op de dinsdagmiddag is de groep wat homogener en het aantal kleiner en blijven we in één lijn spelen.

We spelen vanavond met 12 paren in de A-lijn en 14 paren in de B.  Toon is wedstrijdleider en we hebben dezelfde spellen in de A- als in de B- lijn. Op spel 19 een duidelijk slem:

Zowel in de A- als in de B- lijn 2x geboden ( de uitslagenstaat geeft helaas alleen -nog- maar de topintegrale resultaten).

Op spel 23 de laatste kans om nog een slemmetje te bieden vanavond:

We lopen vandaag tegen een paar dingen aan, die "anders dan anders" zijn. Zo worden in de uitslag alleen de spellen vanaf spel 7 getoond en zijn de uitslagen per spel alleen topintegraal beschikbaar. Daarnaast hebben we dit keer tegen een willekeurige tegenstander gespeeld en niet "Zwitsers" en daardoor zie je tijdens het spelen niet meer wat je percentage tot dan toe is. We stellen het evalueren nog een weekje uit, proberen het volgende week nóg een keer en vragen dan eenieder naar zijn mening.

Winnaars in de A- lijn worden Enny Bellen & Rob van Wel (65,45%). Frans Ausems & Mathieu Crombag worden tweede (62,50%) en John Erven & Jo Frehen derde (60,07%).

In de B- lijn pakken Anita & Jack van der Vorst de overwinning (66,15%). Hier worden Bert de Jong & Hans Godderij tweede (58,16%) en Wies Rogge & Karin Weide derde (56,25%).

De einduitslag (klik op een naam en je krijgt alle details).

Uitslag A lijn

  Uitslag B lijn

De stand voor de paren april vind je hier.