Donderdag 14 juli

Komt het door het warme weer? Zit er onweer aan te komen? Een beetje opgewonden sfeertje. Alsof we er allemaal klaar voor zijn, om aanstonds de Bastille te bestormen. Rustig maar, het is maar een spelletje...Ai ook tegen het verkeerde been. We spelen zomeravond nummer drie met 14, 12 en 12 paren. Op twee spellen wordt een slemmetje gemaakt:

Rim & Niek zijn de enige, die hier in 6 komen.

 

Tilly Beckers & Frans Goossens pakken in de A- lijn de eerste plaats met 58,33%. Ineke Ketelaar & Hub Duisings worden tweede (54,86%) en Rim Hamers & Niek van Haaren derde (54,17%). De uitslag in deze lijn is gecorrigeerd aangezien iemand het onmogelijke contract van 4♠ +3 had genoteerd met ♠ Aas buitenboord.

De B- lijn wordt gewonnen door Wil Godderij & Ger Vrouenraets. Zij scoren 60,25%, wat vanavond het hoogste percentage van alle lijnen is en dus goed voor een flesje rosé.  Proficiat! Tweede worden Hennie & Dick Trum (59,00%) en derde José Leers & Ron van den Bergh met 58,25%.

Gelegenheidskoppel Ine Savelsberg & Jeanny Dautzenberg maken 58,75% en winnen daarmee de C- lijn.  Jan van den Brand & Harry Zuidervaart worden tweede met 58,33% en Alice Boesten & Ger Geursen derde (55,42%).

De totale uitslag: