Donderdag 12 augustus

Het is zover: het strepen kan beginnen. Het is vanavond de zevende avond van de zomeravondcompetitie en dat betekent, dat je, als je alle avonden hebt meegespeeld, vanaf vanavond de slechtste resultaten weg kunt strepen. Immers alleen de 6 beste uitslagen tellen mee voor het eindresultaat. We hebben vanavond 12, 11 en 12 paren. 

 

Op spel 14 zit er 6♠ in. Alleen Wim Satijn & Frans Ausems máken het ook:

Op spel 4 zit er 6 in, maar dat is lastig te bieden:

Piet Franssen & Harry Bos scoren in de B- lijn het hoogste percentage van de avond (64,06%) en verdienen daarmee wijn en promotie. Proficiat! Alice Boesten & Ger Geursen worden hier tweede (62,50%) en Karin Krawiec & Hans Frohn derde (61,88%).

Jan van Kessel & Simon Keulen worden de winnaars van de C-lijn met 59,58%. Ron van den Bergh & Jan van den Brand pakken de tweede plek (59,17%) en Corrie & Piet Boersma de derde (53,75%).

De A- lijn wordt vandaag gewonnen door Karin Goevaers & Rim Hamers (62,75%). Enny Bellen & Rob van Wel worden tweede met 59,17%. De derde plaats is hier voor Fred Ermers & John Erven met 58,17%.

De gehele einduitslag:

Alle details zijn weer te vinden op de Uitslagensite van de NBB. Daar vind je ook de tussenstand van de Zomeravondcompetitie.

De tussenstand van de Casanovacup vind je hier.