Donderdag 28 juli 

Vakantietijd! Je ziet het aan de opkomst: 12 paren in de A-lijn, 14 in de B en 10 in de C. Na de heuglijke mededeling van de voorzitter dat er 5 cursisten lid van de vereniging zijn geworden, kunnen we beginnen. Op maar liefst 3 spellen zit er slem in vanavond. . Dit is er eentje van:

Ook op spel 4 wordt 6 schoppen geboden:

Op het allerlaatste spel wordt beslist wie de winnaars van de B- lijn worden: Anneke de Boer & Truus Linssen óf Jan Kicken & Roel Koops. Anneke & Truus komen als winnaars uit de strijd. Ze scoren meteen ook het hoogste percentage van de avond: 63,54%, goed voor rosé en terugkeer naar de A-lijn. Proficiat! Jan & Roel worden tweede met 61,11% en Tine Vranken & Martin Diekema derde (57,29%). 

In de C- lijn winnen Ria Keulen & Jet Gosink ex aequo met Truus Slegers & Jan van Kessel (beide paren met 62,50%). Antoinette Ewald & Mia op het Veld worden derde (53,13%).

De A- lijn wordt gewonnen door Rikie Huisman & Toon Oude Wolbers met 62,08%. De tweede plaats is voor Enny Bellen & Tiny Balk (60,83%) en de derde voor Astrid Brouwers & Wim Satijn (55,42%).

De totale uitslag:

Alle details staan weer op de Uitslagensite.