Donderdag 19 januari

Het is vandaag de 2e zitting van de Wintercompetitie. De zaal is carnavalesk versierd. De Kirchstroatnarren gaan hier morgenavond hun galabal houden en dat is te merken. Behalve de rubbermatten op de vloer is de verlichting flink afgeschermd, wat soms wel eens lastig is met bieden en afspelen.

De spellen verhogen de feestvreugde. Vele mooie verdelingen en heel wat slems. Zoals deze, die in alle lijnen wordt geboden:

Of deze:

Deze vergt goed (gelukkig?) afspel:

Deze idem dito:

Als de kruitdampen zijn opgetrokken, worden de resultaten bekend:

In de A- lijn gaat de overwinning naar John Erven & Frans Franck met 64,4 %. Hub Duisings & Martin Diekema veroveren de tweede plaats met 61,43% en Karin Krawiec & Tine Vrancken worden (netjes) derde.

In de B- lijn winnen de gebroeders van den Bergh (Rob en Ron) met 56,33%. Tweede worden (na een correctie op spel 7: na de uitkomst met een kleine ruiten, zijn 13 slagen voor het neerleggen): Hans Godderij & Bert de Jong (55,45%) en derde Mathilde Jasker & Ton Koster (54,92)%.

In de C- lijn pakken Ans & Dré Adams de eerste plaats met 60,4%. Hier is een gedeelde tweede plaats. Nel Hoog Antink & Roelie Pronk en Mia op het Veld & Antoinette Ewald scoren beide 58,33%. 

De totale uitslag:

Kijk voor alle details op de Uitslagensite.