Donderdag 15 juli

Hoog en droog zitten we tijdens onze derde bridge - avond van de zomercompetitie. Limburg heeft het flink voor de kiezen gehad. maar Brunssum is er (weer) aardig tussendoor gerold. Vrijdag schijnt de zon en hangen we alles weer te drogen.

Vanavond 9, 12 en 10 paren ("Het houdt nog niet over", zeg je dan).

Eén slem, dat door velen wordt geboden. Wie 6 SA biedt, is spekkoper:

Op spel 17 is het een  contract in OW óf 4♠ in NZ: 

De winnaars van de C-lijn, Miep Wiertz & Jos Kerens scoren het hoogste percentage van alle lijnen en winnen de wijn: 64,58%. Proficiat! Tweede worden hier Theo Tilmans & Zef Mengelers met 59,90% en derde Truus Slegers & Simon Keulen (58,33%).

De B- lijn wordt gewonnen door Jan Kicken & Roel Koops met 57,92%. De tweede plek is hier voor Wil Godderij & Ger Vrouenraets (55,83%) en de derde voor Huub Moonen & Paula Halmans met 55, 42%.

Karin Goevaers & Rim Hamers zijn de winnaars in de A- lijn (erg dun vanavond met 9 paren). Zij scoren 61,67%. Mathilde Jasker & Ton Koster pakken de tweede plaats met 57,64 % en Fred Ermers & Jo Frehen plek nummero 3 met 57,50%. 

De einduitslag:

Alle details zijn weer te vinden op de Uitslagensite van de NBB. Daar vind je ook de tussenstand van de Zomeravondcompetitie.